Mini-Tabăra deplastificat & Ateliere pentru copii

În iulie 2021 am desfășurat o super mini-tabără pentru copii la care au participat 21 de pitici curioşi şi plini de creativitate. Tabăra a pornint de la principiul: dacă învățăm să avem grijă și să fim empatici față de cei din jur și față de noi înșine, vom fi mai predispuși să avem grijă și de natură.

Astfel, timp de 3 zile am învăţat împreună ce e poluarea cu plastic, ce putem face noi pentru a reduce această problemă mare, ce sunt emoțiile, care e diferența dintre emoții și sentimente, toate printr-o mulțime de jocuri și activități non-formale.

 

Ateliere online pentru tineri 

Pentru că nici contextele pandemice nu ne împiedică din a continua misiunea noastră de a da sfoară-n țară despre plastic și cum ne afectează poluarea acestuia, până acum am susținut 7 ateliere online la cerere pentru organizații studențești și alte ONG-uri.

 

Vrei un atelier Deplastificat?

Dacă îți dorești să susținem un atelier scurt și la obiect de aproximativ 60 de minute pentru tine și prietenii tăi, copilașul tău, colegii tăi de clasă, de facultate sau chiar de muncă, putem realiza acest lucru online oriunde în țară sau offline în Oradea sau Cluj-Napoca. Scrie-ne pe deplastificat@gmail.com pentru mai multe detalii.

Deplastificat este finanțat de Fundaţia Comunitară Oradea prin programul Bursa Talentelor.